Huisstijl laten ontwerpen:
essentieel voor herkenbaarheid en naamsbekendheid van uw onderneming

Een sterke huisstijl zorgt voor een uitstekende presentatie en samenhang van uw bedrijf! Voor het laten ontwerpen van een huisstijl in Nederland. Ik creëren met plezier de unieke huisstijl die uw bedrijf verdient. Maak het visionair met Visional Mind!

Pijl omlaag
Pijl omlaag

Passende huisstijl

Een passende huisstijl speelt een cruciale rol voor elke onderneming. Het fungeert als het visitekaartje van uw bedrijf en bepaalt hoe u zichzelf presenteert aan potentiële klanten.

Pijl omlaag
Huisstijl Guido Weijers

Uw bedrijf in beeld

Het is van groot belang dat uw huisstijl aansluit bij uw wensen en die van uw doelgroep. Denk hierbij aan aspecten zoals kleuren, materialen, lettertypen en vormen. Visional Mind is ontstaan vanuit een passie voor grafische vormgeving en biedt de ideale oplossing voor uw huisstijlbehoeften. Bij mij bent u aan het juiste adres voor een unieke en passende huisstijl!

Ramp_inwaards

Zo maken wij het!

Bij Visional Mind werken we nauw samen met u bij het ontwerpen van een huisstijl, zodat we uw bedrijfskennis kunnen combineren met onze expertise in grafisch design.

 • We starten met het logo, rekening houdend met uw wensen. Eerst ontwerpen we diverse conceptlogo's, totdat we een concept vinden dat aanspreekt.
 • Nadat we het idee volledig hebben uitgewerkt, verfijn ik het logo. Met dit idee ga ik verder aan de slag met uw huisstijl.
 • Gedurende het hele proces blijven we in nauw contact, hetzij persoonlijk, hetzij via Zoom, om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij uw verwachtingen.
 • Aan het einde ontvangt u uw droomhuisstijl, compleet met alle benodigde bestanden om deze te implementeren en te gebruiken. Ik voeg er ook een handleiding aan toe, zodat u zonder vragen zit.
 • Visional Mind houdt graag contact met zijn klanten en we streven ernaar ook na onze projecten je verder te helpen met eventuele uitdagingen die je tegenkomt.
Illustratie omgevallen boom

Onze Maandelijkse Grafische wijsheden, zo in je mailbox!

Contact

Ben je op zoek naar een unieken karaktervol ontwerp met een twist? We streven ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen om je wensen en ideeën voor een perfect ontwerp te bespreken.

Je kunt ons bereiken via telefoon, WhatsApp en e-mail, maar we kunnen elkaar ook ontmoeten op locatie in regio Noord-Brabant.


Contactformulier

  Illustratie Klok

  Je kunt mij bereiken op maandag tot en met vrijdag om:

  Ma: 9:00 / 17:00
  Di: 9:00 / 17:00
  Wo: 9:00 / 17:00
  Do: 9:00 / 17:00
  Vr: 9:00 / 17:00

  Illustratie Mobiel

  Mijn telefoonnummer is:
  06 814 694 35

  Illustratie Email

  Mijn E-mailadres is:
  info@visionalmind.nl

  Je kunt mij bereiken op maandag tot en met vrijdag om:

  Ma: 9:00 / 17:00
  Di: 9:00 / 17:00
  Wo: 9:00 / 17:00
  Do: 9:00 / 17:00
  Vr: 9:00 / 17:00

  Mijn telefoonnummer is:
  06 814 694 35

  Mijn E-mailadres is:
  info@visionalmind.nl