Jouw freelance partner:
Professioneel ontwerp en ontwikkeling voor een sterke online aanwezigheid

Als uw freelance partner zorgt Visional Mind ervoor dat uw bedrijf opvalt in het digitale landschap. Wij combineren creativiteit en technische expertise om maatwerkoplossingen te bieden die uw online aanwezigheid versterken. Of het nu gaat om webontwerp, 3D-graphics of animaties, wij hebben de vaardigheden en ervaring om uw merk te onderscheiden van de concurrentie. Kies Visional Mind als uw freelance partner en ervaar de voordelen van een betrouwbare en professionele samenwerking!

Pijl omlaag
Pijl omlaag

Visional Mind, uw freelance grafisch vormgever

Zoekt u een freelance grafisch vormgever die een totaalpakket aan diensten kan bieden? Dan kunt u vertrouwen op de brede expertise van Visional Mind. Dankzij mijn ruime ervaring in de vormgevingsbranche kan ik diverse functies vervullen. Dit maakt Visional Mind een voordelige keuze, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over administratieve rompslomp!

Grafisch element top

Visional Mind, uw freelance grafisch vormgever

Het inschakelen van een freelancer is vaak een veilige en verstandige keuze voor uw onderneming. Freelancers hebben doorgaans meer ervaring dan vaste werknemers, omdat zij in diverse bedrijven werken en verschillende expertisegebieden beheersen. Dit maakt freelancers veelzijdig, zelfstandig, efficiënt en professioneel. Bovendien is de concurrentiedruk voor freelancers hoog, waardoor u kunt vertrouwen op hun inzet voor het opbouwen van een goede samenwerking.

Voordelig

Ik kan zowel vanuit mijn eigen kantoor als op locatie werken, wat helpt om te besparen op reiskosten en sociale voorzieningen. Een ander groot voordeel is dat u als werkgever geen loon hoeft te betalen. Aan het einde van de maand stuur ik een factuur met mijn gewerkte uren. Hierdoor hoeft u geen loonheffingen, vakantiedagen of dertiende maand te betalen en bent u niet gebonden aan ontslagrecht. Bovendien gelden er in Nederland gunstige btw-normen voor ondernemers, waardoor u het factuurbedrag minus btw kunt aftrekken van de inkomstenbelasting als zakelijke kosten.

Grafisch element bottom

Mijn werk voor Guido Weijers

Als freelance grafisch ontwerper heb ik voor cabaretier Guido Weijers het complete pakket geleverd: logo, huisstijl, DTP en persfoto's. Het resultaat is een herkenbare stijl die de verwachtingen van de klant overtrof:

“Gavin hielp ons grafisch, met huisstijl, ontwerp en technische zaken. Zijn brein is ondoorgrondelijk en creatief. Binnen onze strakke kaders wist Gavin een nieuwe, frisse huisstijl op te zetten.”

Hoe we aan het werk kunnen

Het proces begint altijd met een gesprek om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Het contact kan plaatsvinden via Skype, bij u op locatie of bij mij op kantoor, afhankelijk van uw voorkeur. Op basis van dit gesprek bepalen we de ideale werkwijze en het meest geschikte uurtarief.

Illustratie omgevallen boom

Onze Maandelijkse Grafische wijsheden, zo in je mailbox!

Contact

Ben je op zoek naar een unieken karaktervol ontwerp met een twist? We streven ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen om je wensen en ideeën voor een perfect ontwerp te bespreken.

Je kunt ons bereiken via telefoon, WhatsApp en e-mail, maar we kunnen elkaar ook ontmoeten op locatie in regio Noord-Brabant.


Contactformulier

  Illustratie Klok

  Je kunt mij bereiken op maandag tot en met vrijdag om:

  Ma: 9:00 / 17:00
  Di: 9:00 / 17:00
  Wo: 9:00 / 17:00
  Do: 9:00 / 17:00
  Vr: 9:00 / 17:00

  Illustratie Mobiel

  Mijn telefoonnummer is:
  06 814 694 35

  Illustratie Email

  Mijn E-mailadres is:
  info@visionalmind.nl

  Je kunt mij bereiken op maandag tot en met vrijdag om:

  Ma: 9:00 / 17:00
  Di: 9:00 / 17:00
  Wo: 9:00 / 17:00
  Do: 9:00 / 17:00
  Vr: 9:00 / 17:00

  Mijn telefoonnummer is:
  06 814 694 35

  Mijn E-mailadres is:
  info@visionalmind.nl