Huisstijl, logo, website, poster en DTP voor Guido Weijers:
Een complete merkervaring gemaakt door Visional Mind

Ontdek onze veelzijdige samenwerking met Guido Weijers, waarvoor we een unieke huisstijl, logo, website, posters en DTP-werkzaamheden hebben gecreëerd. Een perfecte balans tussen visuele aantrekkingskracht, dapperheid en authentieke stijl die Guido Weijers' kenmerkende persoonlijkheid weerspiegelt.

Pijl omlaag
Pijl omlaag

Een op maat gemaakte huisstijl voor een getalenteerde cabaretier

Met passie en toewijding heeft Visional Mind een unieke en samenhangende huisstijl ontwikkeld voor Guido Weijers, de bekende Nederlandse cabaretier. In een periode van zes maanden werkten we nauw samen aan diverse projecten, waaronder de creatie van een logo, website, poster en aanvullende PR-materialen die de herkenbare stijl van Guido Weijers weerspiegelen.

De look & feel

Elke huisstijl begint met een sterk en herkenbaar logo dat de essentie van het merk vastlegt. Door verschillende iteraties te ontwerpen, kwamen we tot een look & feel die zowel gedurfd, elegant als eigenzinnig is, perfect passend bij Guido Weijers' unieke stijl.

Logo Guido Weijers

Van logo naar complete huisstijl

Met het logo als fundament hebben we de look & feel verder uitgewerkt tot een complete en samenhangende huisstijl. Het logo staat bij ons centraal en vormt het uitgangspunt voor een succesvolle en herkenbare merkidentiteit.

Oudejaarsconference Poster

Voor de oudejaarsconference hebben we ook nieuwe posters ontworpen, die naadloos aansluiten bij de vernieuwde huisstijl van Guido Weijers.

Social Media Promotie

We hebben diverse promotiematerialen ontwikkeld voor Guido Weijers op populaire social media-platforms. We creëerden bumper-animaties voor YouTube en inspirerende quotes voor Facebook en Instagram. Daarnaast werkten we aan de YouTube-serie 'Vodgasten', waarin Guido Weijers en Paul Smit vloggen.

Vodgasten

In 'Vodgasten' bespreken Guido en Paul actuele onderwerpen en delen ze hun visie. De show heeft een filosofische benadering en belicht het nieuws vanuit verschillende invalshoeken. Visional Mind heeft voor deze show een nieuw logo, achtergrond en website ontwikkeld: www.vodgasten.nl

Look & Feel

Bij het ontwerpen van een huisstijl starten we met het logo, aangezien dit de essentie en 'feel' van het merk bevat. Gedurende het ontwerpproces werd duidelijk dat de 'feel' van Guido Weijers' huisstijl gedurfd, elegant en eigenwijs moest zijn.

Logo Guido Weijers

Van Logo naar Huisstijl

Na het ontwerpen van het logo, hebben we de volledige huisstijl rond deze 'feel' gecreëerd. Het logo vormt bij ons het middelpunt van een sterke, consistente huisstijl.

Afbeelding huisstijl voorwerpen Guido Weijers

Oudejaarsconference Poster

We hebben ook nieuwe posters ontworpen voor de oudejaarsconference, die naadloos aansluiten bij de vernieuwde huisstijl van Guido Weijers.

Afbeelding billboard Guido Weijers

Social Media

Visional Mind heeft onderzocht hoe Guido Weijers het beste gepromoot kan worden op populaire social media-platforms. We hebben bumper-animaties voor YouTube en quotes voor Facebook en Instagram gemaakt. Ook hebben we een nieuw YouTube-project ontwikkeld, genaamd Vodgasten, waarin Guido Weijers en Paul Smit vloggen.

Afbeelding laptop Guido Weijers Youtube bumper

Vodgasten

In Vodgasten bespreken Guido en Paul actuele onderwerpen en delen ze hun meningen. De show heeft een filosofische invalshoek en behandelt het nieuws vanuit verschillende perspectieven. Visional Mind heeft voor deze show een nieuw logo, achtergrond en website ontwikkeld: www.vodgasten.nl

Afbeelding Imac Vodgasten Guido Weijers
Illustratie omgevallen boom

Onze Maandelijkse Grafische wijsheden, zo in je mailbox!

Contact

Ben je op zoek naar een unieken karaktervol ontwerp met een twist? We streven ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen om je wensen en ideeën voor een perfect ontwerp te bespreken.

Je kunt ons bereiken via telefoon, WhatsApp en e-mail, maar we kunnen elkaar ook ontmoeten op locatie in regio Noord-Brabant.


Contactformulier

  Illustratie Klok

  Je kunt mij bereiken op maandag tot en met vrijdag om:

  Ma: 9:00 / 17:00
  Di: 9:00 / 17:00
  Wo: 9:00 / 17:00
  Do: 9:00 / 17:00
  Vr: 9:00 / 17:00

  Illustratie Mobiel

  Mijn telefoonnummer is:
  06 814 694 35

  Illustratie Email

  Mijn E-mailadres is:
  info@visionalmind.nl

  Je kunt mij bereiken op maandag tot en met vrijdag om:

  Ma: 9:00 / 17:00
  Di: 9:00 / 17:00
  Wo: 9:00 / 17:00
  Do: 9:00 / 17:00
  Vr: 9:00 / 17:00

  Mijn telefoonnummer is:
  06 814 694 35

  Mijn E-mailadres is:
  info@visionalmind.nl