Visional Mind, onze eigen huisstijlontwikkeling:
Een speelse uitstraling die past bij een voortdurend evoluerend merk

Ontdek hoe Visional Mind haar eigen huisstijl heeft ontwikkeld, met een speelse uitstraling die perfect aansluit bij het voortdurend evoluerende karakter van ons merk. We hebben onze creativiteit en expertise ingezet om een unieke en herkenbare identiteit te creëren die past bij de passie en energie die we in ons werk stoppen.

Pijl omlaag
Pijl omlaag

De huisstijl van Visionalmind

Visionalmind besloot dat het tijd was om onze huisstijl te vernieuwen. We wilden echter trouw blijven aan onze oorspronkelijke stijl. Daarom hebben we besloten om ons bestaande logo te behouden en verder te verfijnen.

De gedachte achter het logo

Het logo is geïnspireerd op de vorm van een brein, waarbij de verbindingspunten aan de linker onderzijde neuronen voorstellen. De 'o' in het woord 'visional' is vormgegeven als een oog, wat staat voor zicht en inzicht.

'Visional' is een bestaand woord en betekent "dat wat voortkomt uit een visie". Dit weerspiegelt onze toewijding om creatieve en innovatieve oplossingen te bieden vanuit een sterk conceptuele basis.

Visional Mind Logo diapositief
Visional Mind wallpaper

Harmonieuze kleurencombinaties

We hebben ervoor gekozen om een samenhangend kleurenpalet te gebruiken om de gebruikerservaring te verbeteren. Bijvoorbeeld door consistente knopkleuren op de website. Het samenspel van oranje en blauw is een klassieke en krachtige manier om visuele interesse te wekken en onze merkidentiteit te versterken.

Unieke illustraties

Veel pagina's op onze website bevatten unieke illustraties die speciaal zijn ontworpen om onze boodschap te versterken. Bij het kiezen van de kleuren voor deze illustraties hebben we ons zorgvuldig samengestelde kleurenpalet gebruikt. Door deze kleuren consistent toe te passen op de gehele website, creëren we een samenhangende en herkenbare huisstijl die aansluit bij onze merkidentiteit.

Clipart Visional Mind veelzijdig
Illustratie omgevallen boom

Onze Maandelijkse Grafische wijsheden, zo in je mailbox!

Contact

Ben je op zoek naar een unieken karaktervol ontwerp met een twist? We streven ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen om je wensen en ideeën voor een perfect ontwerp te bespreken.

Je kunt ons bereiken via telefoon, WhatsApp en e-mail, maar we kunnen elkaar ook ontmoeten op locatie in regio Noord-Brabant.


Contactformulier

  Illustratie Klok

  Je kunt mij bereiken op maandag tot en met vrijdag om:

  Ma: 9:00 / 17:00
  Di: 9:00 / 17:00
  Wo: 9:00 / 17:00
  Do: 9:00 / 17:00
  Vr: 9:00 / 17:00

  Illustratie Mobiel

  Mijn telefoonnummer is:
  06 814 694 35

  Illustratie Email

  Mijn E-mailadres is:
  info@visionalmind.nl

  Je kunt mij bereiken op maandag tot en met vrijdag om:

  Ma: 9:00 / 17:00
  Di: 9:00 / 17:00
  Wo: 9:00 / 17:00
  Do: 9:00 / 17:00
  Vr: 9:00 / 17:00

  Mijn telefoonnummer is:
  06 814 694 35

  Mijn E-mailadres is:
  info@visionalmind.nl