Grafische vormgeving voor social media & Twitch:
Laat jouw online aanwezigheid sprankelen met Visionalmind

In de wereld van social media en streaming is het cruciaal om een unieke en opvallende visuele identiteit te hebben. Visionalmind biedt creatieve en op maat gemaakte grafische vormgeving voor al jouw social media-kanalen en Twitch-profielen. Van boeiende postafbeeldingen tot pakkende Twitch-banners en overlays, we zorgen ervoor dat jouw online aanwezigheid het beste van jou en jouw merk weerspiegelt.

Pijl omlaag
Pijl omlaag

Op maat gemaakt logo voor Twitch-stream

Met enthousiasme en passie hebben we een uniek logo ontworpen voor een Twitch-streamer die bekend staat als DBCritical. Het resultaat is een treffend beeldmerk dat meteen aansloeg en de basis vormde voor een herkenbare en aantrekkelijke huisstijl.

Het verzoek

Het begon allemaal met een eenvoudig WhatsApp-bericht: 'Kunnen jullie een logo en een social media banner maken voor een Twitch-streamkanaal?'. Na een prettig overleg zijn we begonnen met het schetsen van ideeën en hebben we na goedkeuring het definitieve logo ontworpen, zonder onaangename verrassingen.

Twitch logo dbcritical

Het creatieproces

Na het succesvolle logo-ontwerp werd de richting van de huisstijl helder. Dit leidde tot het creëren van een bijpassende banner. Voor deze banner hebben we eveneens op maat gemaakte social media-knoppen ontworpen om de stijl consistent te houden.

Twitch logo dbcritical
Buttons voorbeeld dbcritical

Van logo naar complete huisstijl

Na het creëren van een geslaagd logo, werd de richting van de huisstijl duidelijk en dit leidde tot de ontwikkeling van een bijpassende banner. Om de stijl door te trekken, ontwierpen we ook op maat gemaakte social media-knoppen die perfect aansluiten bij de uitstraling van het Twitch-kanaal.

Illustratie omgevallen boom

Onze Maandelijkse Grafische wijsheden, zo in je mailbox!

Contact

Ben je op zoek naar een unieken karaktervol ontwerp met een twist? We streven ernaar om zo snel mogelijk contact met je op te nemen om je wensen en ideeën voor een perfect ontwerp te bespreken.

Je kunt ons bereiken via telefoon, WhatsApp en e-mail, maar we kunnen elkaar ook ontmoeten op locatie in regio Noord-Brabant.


Contactformulier

  Illustratie Klok

  Je kunt mij bereiken op maandag tot en met vrijdag om:

  Ma: 9:00 / 17:00
  Di: 9:00 / 17:00
  Wo: 9:00 / 17:00
  Do: 9:00 / 17:00
  Vr: 9:00 / 17:00

  Illustratie Mobiel

  Mijn telefoonnummer is:
  06 814 694 35

  Illustratie Email

  Mijn E-mailadres is:
  info@visionalmind.nl

  Je kunt mij bereiken op maandag tot en met vrijdag om:

  Ma: 9:00 / 17:00
  Di: 9:00 / 17:00
  Wo: 9:00 / 17:00
  Do: 9:00 / 17:00
  Vr: 9:00 / 17:00

  Mijn telefoonnummer is:
  06 814 694 35

  Mijn E-mailadres is:
  info@visionalmind.nl